...

Var...finns...det?


Virkmys


Ohoj

Pratade med mamsen igår, och pappa mådde relativt bra. Han kanske kommer hem idag. (!!!!!!?????!!!!) det var vi inte beredda på, så det var en positiv överraskning!
Besiktning på torsdag. Omgomgomgomgomg. Om jag känner att jag hinner kanske jag åker till Ikea och köper den där rullvagnen jag suktat efter i några månader nu. Jag kan ju alltid tröstshoppa om bilen inte går igenom menar jag.
Sommartårta och Ekåsen på lördag. Däremellan blir det nog umgänge med familjen.
Äh. Det är bättre jag lägger upp bilder istället för att bara skriva.

Ensam

Han åkte iväg. Till Tyskland. Tråkmåns. Vad har Tyskarna som inte jag har? .....jo jag vet... men lite öl är väl ingenting jämfört med mej. Kanske. Han kommer tillbax imorn bitti iaf :) Och då drar jag på virkkväll i stan. Det blir trevligt.
Vad var det jag skulle skriva nu då? Pappsen kommer hem en sväng över helgen! Det är bra. bäst. Skönt att träffas i hemma miljö. Inte så roligt med vita sterila väggar överallt dagarna i ända. "Hospitaliserad" som han säger att man blir. Sen blir det att ta dag för dag.
Klockan ringer 04:30. Gonatt!

Stor.

160x180 cm. Den va fin.


Helg.

Helgen har varit ganska bra. Hälsat på pappsen på ryhov. Det kändes rätt bra, bättre att vara där än att vara hemma. Här har man så mycket tid att tänka. Men då är det tur man har vänner att luta sig emot när det behövs, som inte säger nåt utan bara finns där, och frågar ibland.
På kvällen sen umgicks vi med mamma morbror och morbrors fru. Hade sååå trevligt. Och det var underbart att se mamsen skratta och ha kul. Sen kom kusinen med, det var roligt. En kväll i Mullsjö!
Nu är Adam och Christer här och tittar på Viktors snus. Kul va? Jag sitter i teverummet.
Här är det nämligen inte lika mycket soptipp.