Filt och lampskärm

 
 
Kudde från H&M och Daltons virkade filt som är in progress som ni ser på de ofästa trådarna bland annat. På bordet intill står min virkade korg som självklart innehåller massa garn!
 
 
 
 
 
Ett nytt försök till virkad lampskärm. Virkade runt runt enbart i den bakre maskbågen just för att det skulle lysa genom något mer än om jag skulle virkat i båda maskbågarna. Vet inte om det lyckades så mycket eftersom det blir rätt mörkt när den är tänd ändå och ljuset blev inte särskilt vackert heller för den delen. MEN i dagsljus är den rätt snygg får jag säga! Roligare att titta på nu än innan när det bara var en vit skärm!
 

Dekorplast

...vinylplast...kontaktfilm...plastfilm..dekorfilm..plastdekor.. Hur som helst så har jag använt mig av detta material när jag snyggat till lite skit i hemmet!
 
 
Micron fick sig lite taggar på båda sidor. Svart vas som stod i källarn och skräpade blev snygg och uppskattad av diskborste och svamp! Diskmedelspumpen ägde jag sedan innan och den gav mig lite inspiration.
 
 
 
Gammel burk från gekås fick också ett användningsområde istället för att ligga och frysa i en flyttlåda i ett kallt förråd. Tröttnade på motiven så jag klistrade helt enkelt över skiten med svart dekorplast. Lite detaljerat med de vita taggarna men det gick bättre än väntat. Inga exakta linjer men vad spelar de för roll om det blir krig?
 
 
 
Yes! Trök-Hemnes-tvättstället fick sig en rolig uppfräschning som blev något sned men snygghetsfaktorn väger upp många gånger om. De billiga röda genomskinliga IKEA knopparna syns inte men tro mej, de finns där.
 
Detta var skitkul att göra! Och det var lättare än jag trodde att få det snyggt och slippa luftbubblor. Köpte 2 meter svart, vit och grå. Det kostade ca 250 spänn och det gick åt väldigt lite till dessa grejer. Så nu ska jag bara fundera ut vad jag ska använda resten till!