Dåligt besked

Helvetes jävla skit. Det har ju verkat som det skulle bli bättre nu? Oså kommer denna käftsmällen.. Fan fan fan fan fan.
Snart ska jag ringa pappa.


Svenne banan

Fy sjöön vad jag gillar sommaren. Och våren. Och sommaren. Det är ljust, man blir snygg hud, man kan ha leggins utan att frysa, det är grönt, folk är glada och klagar inte så mycket, man är inte lika sugen på mat så man borde spara pengar på det men det gör man inte men ändå, man ser bara möjligheter, man kan cykla om man hade haft cykel, man kan gå, och jogga utomhus, man kan dricka kaffi på ballekongen, och sen kan man få pollenallergi, man kan få betala dyra pengar för allergitabletter, det är varmt, så ini fasen, man kan bli svettig, så det rinner, även när man är tjej, man kan bränna sig i solen, man får smörja in sig varje dag, man kan få värme utslag, man luktar svett, man får tvätta oftare för kläderna blir äckliga, man måste eftersvettas efter man duschat, man kan få ha fläkt inne, och man kan få döda fem-sex getingar om dagen inomhus. Men!!!! Det KAN vara så. Säger absolut inte att det är så. För vi svenskar klagar absolut inte i onödan..

Hänga underkläder är skiiiitaakuuuul!!


Photobooth oså

Helt plötsligt har jag massor av göra och för lite fritid. Helgen har varit fullsketen och veckan där innan kommer jag knappt ihåg, haha! ...
Men nu blickar vi framåt iaf. Idag fyller Emma år! Gratttttiiiissss! Jag sjöng för henne några sekunder. Det var ganska kul. Sen åkte jag och klippte och slungade håret. Asagött! Nu behöver ja typ inte göra det förrän i slutet av sommarn, däremellan blir det hemmaklipp och trim.
Hoppas på en inte lika stressig dag idag som igår på jobbet. Det var inte så kul. Tillslut blev det som vanligt under stress, jag glömmer hälften av vad jag skulle göra. Men det är faktiskt inte rimligt att vara helt själv på kvällsveckan med 700 olika uppgifter som tar 2-3 timmar styck. Happ nu vet ni det med. Nyss åt jag handburgare, fifasiken vad gott det är med hemmagjord.

Förra helgen var vi hos micaela och Sebastian. Jag lekte frisör,som vanligt.

Till sist: photoBooth, när blir det tråkigt?


Fika litte

Wow. Jag bakade. Det var kul! Och mest gott. Blev så glad att jag kan äta fast föda igen efter ingreppet i munnen så jag vart tvungen att fira med lite hallonmuffins och en kopp kaffe(eller tre). Fy fasen vad gött. Jag firar även att jag inte går på tabletter längre, det är också helt underbart. Har inget ont alls nästan. Och jag sover som en sessa varje natt.
Igår kväll blev jag lite nervös dock. Eftersom allt kändes så himla bra där inne så borstade jag och borstade lite till och tänkte va sjutton det här går ju skitbra, tog ut ut tandborsten och fick se att den var RÖD!!! Omfgomfgomfgomfg. Nej nej nej inte nu när allt gått så bra, jag åker inte gärna in dit och dom får sy ihop det IGEN!!
Iallafall så ill-borstade jag färdigt resten av käften och sköljde och spottade. Sen slutade det blöda. Idag har jag inte vågat kolla efter. Men det blir en väldigt försiktig borstning i flera dagar framöver iallafall!

Var och firade kaggebarnen i söndags också. I Anderstaaaaap. Det var näjs. Världens godaste mat fick vi. Några förlängningar av livet fick vi också med tanke på allt skratt. En bra helg tycker jag allt. Och denna veckan blir kort. Tre dagar!! Wooooohoooooo!!!!!!!!!!

Woho!


Citodon+Diklofenak=sant

Yes. Fyfasen vilken tur att det finns tyngre grejer när de vanliga värktabletterna inte hjälper mer. Eller ja jag vet ärligt talat inte om dom funkade mer än typ en dag. Slitsamma, nu känns det inte alls mycket. Förutom stickningar och sånt. Bara jag får sova utan att vakna av smärta! Så är jag glad. Och jag är glad över att pappas operation verkar ha gått enligt beräkningarna, än så länge.
Förresten så....blev det ju ingen "operation" igår. Jag var hundra procent beredd på att få lugnande, lustgas eller vad som helst. Men...det måste bestämmas innan om man ska ha det. Och det skulle jag veta? Fasen vad besviken jag blev. Och nån minut efter det blev jag nervös...och började darra lite...och darra lite på rösten...sen berättade han lite och jag kände att hjärtat bultade lite väl mycket.. Och sen frågade han hur det kändes när vi pratade om det och då blev ögonen blanka...haha herregud..
Eehhh...jaa.. Jag var ju lite beredd på att få lite lugnande innan eller så.. Så...men...aa... Sa jag.
Mm.. Aa det är ju jättebra för såna som är nervösa inför sånthär. Tyvärr går det ju som sagt inte idag då, sa han.
Näe...Näe...hehe. ..men...vad...eeh...när skulle det finnas en annan tid då? Frågade jag.
Jaa vi ska kolla...torsdag kl 15?
Aa...det låter bättre. Efter jobbet. Och jag har hunnit äta några gånger då med.
Mm, precis.
.
.
.
.
Blir ni besvikna när patienter gör såhär?
Jag var bara tvungen att fråga. Den där känslan som alltid dyker upp inom mej när sånt här händer..."Hatar dom mej nu?"
Men det blev de inte, sa dom iaf.... Hade jag vart dom hade la min värld rasat samman av denna oväntade förändring, men det är ju bara jag det.
Hej!

En tand mindre!

.... Men rötterna sitter kvar. Från visdomstanden. Så gött, ringde i morse för det inte blivit bättre sen i fredags. Så fick jag en tid, dom kolladelite, sen konstaterade dem att det var smartast att plocka ut den (i överkäken). Så lite paff som jag blev att dom hade tid att göra det hux flux, så gick jag ändå med på det. Hann ju inte direkt bli nervös heller så det var ju bra. Mindre bra kändes det efter att ha legat i en timme i den där stolen som en säck potatis :( . De var heeeelt kanonbra tandläkarna. Men.. De slet och bände och vred och snurrade... Tror det var runt efter fyrtio minuter som de hade blivit ganska varma om händerna och började skaka lite lätt. Det gjorde jag med. Vid detta laget fick även ho som slet mest pausa några sekunder och andas och röra på handen. Detta började göra mig lite smått nervös. Orden "dettablir ett enkelt ingrepp!" försvann sakta sakta från min lilla hjärna.
Efter cirka femtio minuter knäckte det till. Såinihällvete.
Efter det kom världens största suck.
Då tänkte jag... Nu blev hon inte så glad.. Tror jag.
Kronan hade brutits av. YEEEEEYyyyyy......
Sen började de såga och ha sej..jag gnydde lite. Mest för att det var så jädra obehagligt.
Jahopp, typiskt var det iallafall sa de sen. Att resten inte ville komma ut. Att det var en envis liten tand! Jotack.... Men som sagt, dom var verkligen skitbra. Om jag inte minns fel lät hon som hon var från Norrland, och annat än snälla är de ju inte där uppe :)
Hon ringde till Käkkirurgiska kliniken på Ryhov och bokade till kl 08.00 imorgon bitti. Så ska dom cutta upp mej och plocka ut de små asen. Lite pirrig, inte så nervös faktiskt. Jag kommer att vara det imorgon när jag ligger där. Så jag tänkte att jag ska försöka få lite lustgas, eller lugnande tablett, lite eftersom jag är själv och alldeles utsatt... Nämen ingen att hålla handen oså. Fast det behöver inte stora tjejer.

They need drugz...

Skickar en tanke åt min älskade pappa som skall opereras ungefär samtidigt som mig imorgon, fast i Linköping. Alla kramar till dig!
En tanke till My dear Mom, som är så stark hela tiden och ställer upp för alla! Du är bäst!

Adam, min magsjuka bror får också en tanke, och endast det! Med tanke på smittorisken...skickar 25 liter blåbärssoppa!

Fredrik du får också en när vi ändå är igång! Du är så snäll och fixar! Puss och kraaaam!



Bilderna är ju inte helt hundra att se alltså. Men bara för att ni ska ha nåt hum om det. Det har blött massor och det är som ett köttigt hål typ. I överkäken på vänster sida.

Jag tar med Ipaden imorgon ifall jag blir där en stund efter ^^, photobootha kirurgen lite kanske.


Söndag

En rätt så bra söndag ändå. Sol ute, så jagtog med paddan ut på balkongen och bloggar tänkte jag. Tog lite bilder här inne med så ni får se lite mer än bara massa meningslös text hela tiden. Typ folk med dyslexi, det kan la inte va så himla roligt och läsa här med massa slang och skit som jag använder. Nej, nu ska jag försöka lägga upp mer bilder så alla känner att det finns vits med att gå in här och kika!
Tack ni som skrev att ni läser förresten! Fast jag vet att det finns några fler... Som läser men som kanske inte ville kommentera ;) men det gör inget. Ni är bra ändå, på ert sätt. Ne, hehe.
Idag är det kalas-söndag. Det är nämligen min kära kusin som fyller 23. Hon fyllde den 1a maj. "Fyller ho på sossedagen!!!!!!!!!!!??" som Viktor utbrast då. Jupp. Och paketet är färdiginpackat ochkortet är klippt och skrivet so to speak. Det ska bli kul.
Innan dess hinner jag städa köket tänkte jag. Eller bäst är nog om jag steker ägg och bacon först, typ till tre dagar. Så är den biten gjord. Fatta nice att ha allt klart, sen åka och kalasa, sen hem och glo på teve och knarka värktabletter i soffan. Alldeles perfekt. Nu blir det så, inga ändringar.
Herregud, nu skriver jag bara känner jag. Meningslöst kanske, men ni läser ju ändå så struntsamma :)


Rockabilly cheeeeeerrrry

Tänkte bara visa mitt nya Rockabilly hem. För det blir det ju om man köper saker med körsbär på. Eller cherry.
Look à this.


Visdomstand strike 3

Nu är det tredje gången visdomständerna krånglar. Så jag tog horan vid tjuren och...tjuren vid hornen och ringde imorse till tandis. Kl 10.30 ska jag vara där. Skulle börjat jobba 10 men får skjuta påt da. Först sa hon att dom inte hade någon ledig tid på hela dagen så jag fick ju svettas några sekunder och måla upp en bild av värltabletter som inte hjälper (för det gör dom inte nu tredje dagen) varvade med svimanfall. Fresch. Men sen hade hon tittat på fel dag. Hmm. Happ jag ska dit nu iaf, det känns.....spännande? Ne. Jag vet inte. Nåt som det inte kommer va efteråt är iaf TOMT I PLÅNBOKEN för jag skrev ju på ett jätteerbjudande ....eller aa såndär frisktandvård. Som jag betalar i månaden så nu kommer jag känna mej nöjd ett tag framöver för att jag fått utnyttja det :)
Nu ska jag leta upp ett ett gott recept på lövbiff och blomkålsmos. Eller....så var det bara det och steka lövbiff har man ju gjort förr. Aja.