Sådärja

Nu var det en vecka sedan jag bloggade sist eller? Förutom min snälla deZzigner Evelina Hedlund som gästbloggade. Det gick visst inte så bra som jag ville... att uppdatera ett par ggr om dagen. Men nu kör vi igen! Jag skyller på att det har varit en rörig vecka. Och som vanligt helt orkeslös.
Och nu när jag tänker på allt jag tänkt på och gjort hela veckan så blir jag alldeles trött. För jag är en så hejdundrans upptagen och populär människa så jag har bara haft föööör mycket att göra. Eeh... eller inte? Ja kommer knappt ihåg nu. Äh det här blir inget bra inlägg. Jag är matt och sur.. Så nu avslutar jag och får helt enkelt förbereda för morgondagen. Så att vi sedan kan åka och äta kvällsmat på Dintestorp. Och inte vilken kvällsmat som helst utan PIZZAAAAAAAAAAAA men jag skall inte ha någon för jag har en halv kycklingrölle i kylen som jag tar med. Här går INGEN mat till spillo! OCH jag sparade därmed hela 65 kronor. Fruktansvärt bra.

Evelina gästbloggar!

Hejsan! Idag så är det webbdesignern Evelina som bloggar! Också känd som den ökände Isabell Sandgrens kusin. Och eftersom att jag inte är någon talare så slänger jag in lite bilder, för det är ungefär det jag duger till :)
Kakor som jag fick av kära Isabell i julklapp, dem var så goda & gick åt fort!
Lite mobil-fodrals-inspiration!
Kom ihåg att man måste unna sig lite avkoppling i vardagen!
Ha ett himlans bra 2012 & vi ses säkert snart igen alla rutor&sprutor-läsare! ;)
Måste ju göra lite reklam för mig själv också; www.evelinasfoto.devote.se :)

O_o


Fika med J på Landhs :) Så mycket en har å prata om! Bakelsen var livsfarligt god..



Lax, brie, rödlök, gurka, creme cheese på LCHF-bröd till kvällsmat :)


Flyttade på loppisfyndet och satte dit dessa fynd från Indiska. GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR mysiga är dom! Jag tänder dom varje kväll för jag läste en stans att det skall vara lugnande med tända ljus. Så jag ligger och tittar på dem tils jag somnar, och sedan släcker Viktor dem. hoppas jag!


Två söta :)


En söt till.
"Se glad ut nu" sa jag. Det funkade ju :)

Skön helg

OMG! Jag vill ha sommar nu. Och jag vill åka till HaxRetro i Malmö! www.haxretro.se
Fan va snygga grejor dom ser ut att ha där. Iiiiiiii tiden går på tok för sakta nu i början av året. Bläääk dessa två skitmånader Januari och Februari med. Inte ett skit att se framemot och alla är sjuka och deprimerade. Och bleka och feta.

Iaf så har det vart en skön helg. Inga planer, förutom en och det var att åka in till Älin och käka och umgås. Men den gick i stöpet iochmed vädrets makter..
Annars så har jag svängt förbi Second hand i falköping igår. Där var det mycket folk (ryser) som fan, och jag hittade inte det jag letade efter, vilket var ett soffbord. Det räckte för att jag skulle bli lite småsur, och vad gör man då? JO! då går man till de GRÖÖÖÖÖNA grejorna vid inredningen. Där hittade jag lite...ljuslyktor kan man säga. Jag använder dem till det iaf.
Men senare på kvällen hittade vi ett TEAK (!) bord i........(trummvirvel) MULLSJÖ! Blev jag glad eller? JA. Så det köpade vi idag, och är mycket nöjda. Nyslipat,nyoljat, robust och riktigt stadigt. Skitbra blev det.
Och gissade vad jag tog mej tid till idag också? Våttorka golven...! Det var....roligt? Ne, men de luktade gott efteråt. Vet inte om det blev så rent. Damsög i fredags. aja, så är det med det.

Imorn är det jobb igen, och sen fika med Johanna Bredin på Landhs! Shit det innebär att jag måste duscha i Mullsjö och alltså ha med mej ombyte. Wooooooiiiiiii det ska jag packa nu, sen ska jag hjälpa te med äggröran i köket.



Gjorde värsta goda gärningen idag! Slängde soporna i Myrorna-containern MOHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!!!!!!!!!
Nää.. faktiskt gamla kläder :)


Gröna ljuslyktor.


Ännu ett loppisfynd. Hänger mycket fint vid "scenen".

Kallt


När vi var och storhandlade igår på Coop Extra i Falköping så hittade vi detta. Jag som normalt hatar att storhandla, och särskilt en fredag eftermiddag/kväll, blev aaaasglad när jag såg detta! Äntligen kan man vara lat och inte alltid behöva baka bröd nu, utan köpa sånt här. Och det var faktiskt rätt gott med! Du kan rosta och greja med :) Jippiiii



Idag blir det snygga, men VARMA kläder. Det är kallt både ute och inne, så sitter med halsduken redan nu.


Nähe, nu ska jag borsta tänderna och sen blir det en svängom på loppis, och jag ska försöka hinna med två stycken i olika städer!

Kändisar

KOLLA VA JA HITTA!!!!!!!!! WICKEEEED!!!!

Man får vara glad för det lilla.



Ser ni Viktor och hans polisonger? Precis vid Meduzas skrev ungefär?



Hmm då ska vi se. Längst till höger, i ungefär mitten (mitten mellan upp och ner) Står viktor med rutig skjorta och bockskägg. Precis framför står jag i mörkt hår.



SCORE!!!

Återvinning för the win


Sandhem kan vara fint! Det är fint, men mest på sommarhalvåret. Satan vilken idyll det är här då. Jag längtar nästan ihjäl mig.
Det skulle kunna vara ett bra mål att spara till, utemöbler. Det skaffade vi aldrig förra året för " det blir snart kallt" som han sa. Så var det typ varmt i ytterligare tre månader..suck.
Men iår ska jag nog hålla mycket utkik på Blocket. Och juste, där borde jag nästan kolla redan nu, för vi behöver ett tevebord! Blev så förbannad på vårat för det var obehandlat och blev massa glasmärken och skit. Och gingligt som tusan var det. Och för litet. Så nu har jag tänkt om.
Jag läste i en inredningstidning (n00b) att nån hade gjort om nån slags kabelvinda fast STOR i trä. Typ en sån gigantisk "trådrulle" som jag kallar det som står på laggårdar. Jag vet nog inte vad dom används till.
Iallafall var det nån flane som hade en sån fast i normal tevebords-storlek och målat den vit och satt hjul på den! Smart va! Jaa! Och HJUL kan vara fruktansvärt passande här, om man vill fuska och äta vid teven nån kväll. Eller morgon..

Baka kaka


Såhär ser en liten del utav köket ut, när jag bakar eller lagar mat :) Oftast iaf! För jag är aldrig så smart så jag skriver ut recepten. Utan jag slår alltid upp på google, och hoppas att det inte tar mer än 1 timme att göra. Det är nämligen min lilla skitdators batteritid! Och sladden är ENORMT jobbig att flytta, typ!



Och detta bakade jag idag! Asbra med långpanne bak. Tosca kladd-kaka. LIVSFARLIGT god! Den får nog "kaggefamiljen" och de andra smaka på i helgen. YES!




Nu åker jag till jobbet!
Hej

Ståckhålm




Bästa köpet får nog bli radioväskan.

Sämsta köpet kan ha varit kaffe på ett Cafe. Jävla Stockholms-hitte-på att man ska dricka kaffe i GLAS.




Hyffsat trött på vägen hem.. Borde ändå vara rätt nöjd på denna bilden eftersom jag inte mådde alls dåligt på vägen hem. Däremot resan TILL Stockholm var inte det roligaste. Åt en kaka från Pressbyrån innan vi åkte från Falköping. Kände efter en stund hur det började röra i magen innan vi hade stigit på tåget, sen när vi väl satt där var det bara fullt fokus rakt fram och samtidigt försöka vila. Men när jag väl slog upp ögonen så fanns det ingen återvändo. Fast jag kräktes bara lite i påsen, och ingen märkte något så det var rätt skönt. Sen mådde jag bra igen.
Så var det med det.

Eddie Medooooozaaaa




Den skitgamle och riktigt sletne fakiren, som för övrigt fortfarande kunde sina grejer.





Ville bredvid kungen.



Efter ungefär två timmar som jag stått bredvid denna människan i publiken (och dunkat in i honom ett antal gånger) så hade jag äntligen nästan kommit på varifrån jag känner igen honom.
"Faaan nu tror jag att jag har kommit på det! Jag känner igen dig väldigt mycket, visst var det du som var med i (jag gestikulerar med händerna som att jag kör bil, för vid det tillfället kom jag inte på att det hette Sveriges värsta bilförare) !!???"
Varpå han svarar:
"AA precis, Arga Snickarn!"
Ah..juste. Rå-diss?


På väg hem

Nu sitter vi på SJ snabbtåg hem ifrån Stockholm. Vilken helg det har varit! Finns inte ett negativt ord. Hade nog inte så höga förväntningar på Eddie Meduza igår, kändes som det inte skulle gå hem i Stockholm. Men SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fel jag hade! Så jävla bra det var! Det blev en kanonkväll. Hoppas verkligen dem kommer till Tidaholm i sommar, i samband med utställningen på museet där.
Där borde man iallafall kunna visa röven och få lite respons. (Stockholmarna visste nog inte riktigt hur de skulle hantera Viktors "provocerande" påhitt, så de bara var tysta och tittade.)

Vi har fördrivit de senaste två timmarna med att titta på Svinalängorna. Rekommenderas! Den var bra, men tragisk. Fick ont i magen flera gånger, bara för att det ser ut så i typ jätte många hem. Eller fler än man tror iaf. Se den!

Imorgon eller ikväll ska jag se om jag kan slänga upp lite bilder från helgen. Nu har jag inte lagt över dem än.

En grej till, jag har köpt ett par jeans! Det var typ två år sedan jag bar ett par sådana senast. Kan iofs inte lova att jag använder dem. Nu vet ni det med.

Alvedoncentralen

Idag var fick jag tid på Vårdcentralen, eller Alvedoncentralen som det borde heta, klockan två, precis när jag slutade. Så jag fick åka ifrån lite tidigare. Väntade först på att få komma till receptionen, det gick snabbt, även att det var typ fem före. Sen fick jag vänta på att någon skulle ropa på mig. Och det gick ganska snabbt det också (!).

I: Isabell
D: Doktorn


D: Hur länge har du vart shyyk?
I: Ööh, alltså jag hade ju feber oså i mellandagarna, nu har jag bara haft ont i halsen sen i måndags.
D: Såå...tvo veckor? Har du vart shyyk.
I: Aa..fast jag har ju jobbat hela förra veckan.
D: Hur länge har dy haft ont i halsene?
I: ..sen i måndags.
D: Hostar du micket?
I: Nae.
D: Okej. Har du haft feber?
I: Ja.. men i mellandagarna.
D: Okej. (kollar i halsen).. Har du ont i nacken?
I: Nae.. Kan man ha det när man har halsfluss?
D: Nej.
I: ..hepp...

D: Du er lite röd i halsen.. Hostar du micket?
I: ..Nej.
D: Jag shickar dig till provtagningen, så kan du gå tillbaka till väntrummet efter, så ropar jag på dig där.
I: Okej.


Väntar.

-

Väntar ännu längre

-

Hatar att vänta.

-

Fnissar åt ett barn som är sött och lite sjukt.

-

Väntar ytterligare. Kollar på klockan. Har väntat i typ FEMTIO MINUTER!!!!!!!!!!!!


- Isabell!

- Det var inga settreepettotokoikoeker. Dy har inga körtelfeber. Din flämfla var liite hög. Så du ska köpa ipren på apoteket.
- Okej. (?) Okej.
- Hostar du micket?
- NEJ.

----


Det var mycket viktigt att man blåste upp och tömde madrassen på luft tre-fyra gånger innan den används första gången. Så en av de fyra gångerna fotade jag honom såhär. Nu slipper ni sova i våran hörnsoffa kompisar!



Detta åt jag en dag när jag hade bråttom. Kom på ungefär 11.45 att jag glömt laga mat (måste äta precis 12.00 för att allt ska stämma under kvällsveckan), och jag tog för en gångs skull ett mycket snabbt beslut. Värmde upp lite kylskåpskall pasta i micron, värmde bacon i vattenbad, klippte, stekte, i med grädde och purjolök (hur stor var challen att man hade en purjo hemma liksom) och lite krydda. Åt ca 12.03. Mycket smakligt.


Husen åkte i papperskorgen innan! Vi fick äntligen tummen ur och städade igenom lyan. Riktigt skönt var det. Och riktigt gött att slippa pepparkakshusen med, dom var mest i vägen nu. Men julgranen står kvar! Så vi kan ha julgransplundring 20e dag knut eller när det är man brukar ha:)


Fläsfilé i ugn med champinjoner, lök, grädde, creme fraiche och riven ost. Till det lite broccoli och lite pasta, samt godaste ädelostsåsen i VÄÄÄÄRLDA! Smakerna riktigt gifte sig med varann..eller vad man brukar säga. Fast detta var mer som smakernas bröllopsnatt..hehe. nä, men skitgott vare. Och hela veckan ska vi banne mej äta't.


Ett färdigt målar-förkläde ^^. Till alla ni barn som kommer hit och besöker mej emellanåt! Tycker så mycket om er <3. Bara för att de var så smidiga att göra så blir det nog några fler, ifall många kommer på samma gång!
Jag använde mig av ett provtryckartyg från skolan, därav den stora färgmixen.

Lugna helgen

Hej.
Idag är jag trött. Jag tror jag har halsfluss. Vaknade kl sju imorse, hade inte ont alls. Vaknade igen vid tio och hade skit ont. Makes sense? Nope..
Har fått min nya symaskin så jag har sytt som ett as hela helgen. Skitkul. Men bara en sak har blivit färdig, haha. Eller två. Eller målarförkläde till barn, och en kuvertväska jag slänge ihop till F. Det var lite kul. Men nu ligger det ett vuxen förkläde, ett par svarta snickarbyxor till barn i 70-tals stuk, och en bäbisklänning i nåt flanell-liknande tyg och bara väntar på att få bli färdigsydda.
Meeen när man heter Isabell så lämnar man gärna saker halvfärdiga och får senare rå-ångest för att jag aldrig gör klart något. Men skitsamma.
Nu har jag lite panikkänsla och depressionsfeeling på samma gång bara för det ser förjävligt ut här hemma (igen). Innan tänkte vi att NU KÖR VI ETT RACE men det gick i stöpet fem minuter senare när vi insåg hur hungriga vi råkade bli.
Så nu står vi här och lagar värsta middagen med fläskfile, champinjoner, lök, grädde, creme fraiche  och ädelostsås med broccoli och lite tagliatelle. JÄDRAR va gott det ska bli.
Sen ska vi städa.
Sen ska vi dricka lite aspartam (åtminstone jag).
Sen ska vi äta chips.
Sen ska jag bli pigg och glad och jobba för att sedan komma hem och BLOGGA på riktigt igen. Och massa bilder sitter jag inne med också! Spännande eller huuuuur!

Hejdå

......




En kopp te med lite honing i för min ömma hals. I min vrålsnygga Elvis-kopp!


Igår sa de att jag fick ledigt nästa fredagfrån jobbet, så vi kan åka tidigt! Skönt att vara där mer än en natt. På lördagen gäller det, Edddiiieee Meddoooozaaa!!!! Hehe, jag tror det kan bli riktigt najs. Min bästaste julklapp <3

Nu ska jag ta tag i lite rensing av gamla tidningar och reklam, igen, innan det är dags för lunch och sedan jobb, igen!


Korallröd

Saker som jag hatar:

"Slim Fit"

Färgen "Korall"


Det kändes som jag hatar asmassa att skriva på den listan, men den tog visst slut efter två.

SlimFit är äckligt!

KORALL måste vara det dummaste påhittet någonsin. VAD ÄR DET FÖR FÄRG??????? Solblekt röd är det! Skitfult! Nu är det säkert någon som sitter och har på sig en sådan kofta eller ett par chinos i korallfärg, men då är det la så då.
Jag blir bara så störd på att RÖD inte verkar existera längre, vad är det för fel på vanlig hederlig röd färg liksom? Jag pratar främst om klädeslplagg som har just denna färgen.
Och anledningen att jag var tvungen att dra upp det var att La Redoute katalogen kom i brevlådan igår så hela morgonen har jag kollat i den, och mest blivit sur faktiskt. Hittade kanske tre plagg som jag ville ha, och som alla tre hade sju färger att välja mellan. Typ Blå, grön, svart, grå, gul, vit och korall... Kanske inte är meningen att jag ska köpa fler kläder helt enkelt.

Så de blir papperskorgen för dens del!




Vill du ha lite bröd till whinet?

Måndag förmiddag. Har glömt hur det känns att snart åka till jobbet. Har varit hemma för länge :) Tänk då hur det kommer kännas efter fyra veckors semester :S
Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på hur gött det skulle vara att vara låååång ledig. När blir man det? Snart är det iaf fredagen den 13e, och då åker vi till stockholm över helgen. Mini-ledighet. På olycksdagen, spännande.

Vet ni hur mycket jag har fått gjort denna veckan förresten? Kreativ som jag är? .........I-N-G-E-N-T-I-N-G!
Inte så konstigt kanske, men var finns tiden när man väl behöver den? Och när man har sådär riktigt skitmycket inspiration? Vet inte. Jo! När man slutar klockan 14 och är färdig-äten vid 15. Men vaaad gör man då? Då somnar man!! ...suck. Snacka om att inte ta vara på tiden. Men energin finns bara inte här längre, och jag tror faktiskt att det är mörkret. Och nu när det är nytt år så vänder det, så nu ska vi se fram emot ljuset :)

Var precis tvungen att springa till toan och få en hostattack. Har kommit till det stadiet i förkylningen att slemhostan drabbar mig ungefär var tionde minut. Mmm så gott. Har iaf kommit förbi det första och andra stadiet; Förnekelse och aggression :)


Förbannad

Just nu är jag så jävla förbannad. Symaskinen krånglar när jag NÄSTAN var färdig med det andra förklädet! SAKER SKA BARA FUNKA!!!!! JÄMT!!!!!!!!


Såhär ser den ut. Det är en Husqvarna Viking Emma. Har fått den i present för fyra fem år sedan.