Bilder från gårdagen


Dags att börja blogga igen...?

Så.. var vi här igen. Imorse var första dagen jag orkade tänka på något att skriva om. Det har liksom inte funnits sen..aa sist jag skrev. Ändå har mycket hänt. Men det är tråkiga saker. Och det blir man ledsen av. Här ska det inte stå om tråkiga och ledsamma saker, hade jag tänkt iallafall. Så nu, idag när jag kom och tänka på något annat för en gångs skull så kan jag ju lika gärna testa att skriva ner det. Och allra helst fortsätta blogga också.. för det har ju hänt tidigare att det har dröjt LÄNGE mellan inläggen. Och nu bestämmer jag ingenting, bara att jag ska skriva med jämna mellanrum ;).
 
Igår var vi iväg på en grej. VI! V och JAG! och massa andra men JAG orkade följa med. Fan va nice det var. Jag körde, och det var hur skönt som helst. Kunde åka hem när jag ville, och bara för det så var det precis som jag ville stanna längre. Tycker det är jobbigt att se glad när man bara vill slänga sig i soffan och söva och hålla på att trivas med massa NUUUUUUSKAAAAAAA VIII SUUUPAAAA PÖJKAAAAAAA ÖÖÖÖLLL SPRIIIIITTT JA VILL HA WHISKEYYYYYY AAAAAA VAR E TOOOAAANNN UUUÄÄÄÄHHH FN VA FULL JAAAA  EEEEEE.
Hehe ja det är jättekul. Ibland. När man är ung och oförstörd... skitsamma det var inte det jag skulle säga.
 
Det var skitatrevligt igår på museet i Tidaholm. Visst lät det som världens lugnaste lördagskväll? På ett museum liksom. Men det var avslutning för Eddie Meduza temat som varit hela sommaren just där. Riktigt bra gjort, vi var där en sväng på semestern och tittade. Kändes som man fick gå igenom hela hans liv. Både sorglit och underhållande. Så nu igår kväll så spelade Eleganterna, ett tribute band till Eddie som körde igenom de rivigaste låtarna. Det var bra drag. Sen var det dags för Lilla Lovis. Eddies efterträdare som hon kallats i någon tidning. Skulle kunna passa. Så många könsord på en och samma kväll var tillochmed för mycket för mitt lilla huvud. Det bästa var väl när hon sjöng "Brudar med små pattar (kan dra åt helvete)" medans hon pekade på en dam i övre medelåldern, varpå damen nickade och höll med....
Jag bestämde mig för att köra hem efter hon va färdig iallafall. Hem, tända alla lampor (standard för en mörkrädding) sätta på teven, äta knäcke, dricka mjölk, borsta tänder, släcka några lampor, slänga sig i soffan och somna.
 
Gud så gott.